Полиране и пастиране на автомобили

Официален партньор

Полезна информация

Максимална защита за Вашият автомобил

Уважаеми клиенти,представяме на вашето внимание,последният ни продукт в нашият асортимент за защита на вашият автомобил- CarPro CQartz UK Edition.

Това покритие не е някаква специална машинка или изобретение.Това е продукт комбиниран с високи стандарти за блясък и заличаване на драскотини.

Настоящите пазарни продукти за полиране притежават 20% SiO2,в сравнение с CQUK,който притежава 70% SiO2 с 99.9% чистота.Това е първият нано силиконов лак с подобна концентрация.Този процент чистота осигурява възможно най-прозрачния блясък, под формата на фин филм, който покрива повърхността.Това условие гарантира дълготрайно покритие с изключителна устойчивост и водонепропускливост. В момента, в който течността се докосне до въздуха,тя изсъхва и създава твърдо керамично кварцово покритие върху повърхността с изключителна здравина.

Cquartz UK е изключително трайно,твърдо, прозрачно, покритие, което защитава вашия автомобил повече от  една година срещу драскотини, киселинен дъжд, курешки, корозия, катран и вредните UV лъчи. Освен, че защитава лака, CQARTZ UK предлага дълбок, плътен блясък със своите самопочистващи се свойства,което прави от своя страна бъдещото почистване на автомобила бърз и лесен процес. Ултра твърдият CQuartz UK съдържа керамични нано частици откриваеми в стъклото.Резултатът е високо отразяващ прозрачен слой. Веднъж нанесен CQuartz UK формира здрава, химическа връзка, кръстосано свързана по време на процеса. Това осигурява отлична здравина, трайност с висока степен на блясък и коефициент на отражение. Активните компоненти създават прецизен слой, като осигуряват здрава водна и масна непропускливост. По този начин предотвратяват петна по покритието на автомобила.

След нанасяне на Cquartz UK се издава сертификат за качество,  с който може да се провери автентичността на продукта в DETAILING STORE. Също така се поставя холограмен стикер от вътрешната страна на стъклото за повече информация.

Гаранция за качество

За първи път в България ние даваме неограничена гаранция за блясъка на вашия автомобил. Какво означава това? Времето, което ние отделяме за пастиране и полиране на вашия автомобил е от 12 часа до 18 часа. Тук е момента да ви обясним,че всички тези оферти, които ви предлагат различни фирми с ваучери, купони и намаления са несериозни. Също така искаме да ви обясним, че не е наложително пастирането на автомобила да бъде два пъти в годината. Следвайки няколко съвсем прости правила ние гарантираме перманентен блясък на вашият автомобил. Услугите, които предлагаме за подръжка на автомобила след пастиране се отличават от останалите услуги на пазара и за това говори нашият 10 годишен опит. Ние не публикуваме скици на лаковото покритие, боята, ламарината и други. 

Ние си знаем работата, а за вас остава само удоволствието от крайния резултат.

Грижа за автомобила през зимата

Съществуват много външни фактори, които биха могли да нарушат целостта на лака и респективно визията на вашия автомобил. На първо място бих отделил особено внимание на премахването на снега, с тъй наречените стъргалки, четки, метли и други пособия, които нарушават целостта на лака и оставят доста неприятни драскотини, а в някои случаи има и по-тежки последици. Най-лекият вариант е поставяне на специален защитен гланц, който предпазва автомобила. При този вариант гланцът се поставя на всеки  месец.Тъй като не можем да предотвратим премахването на снега, бих препоръчал снега да бъде премахван само от стъклата и следващата стъпка е посещение на най-близката автомивка за изпръскване. Не на последно място бих искал да обърна внимание и на всички химикали, които изхвърлят по пътя за почистване на снега. Силно агресивния състав на тези химикали оказва изключително отрицателно въздействие върху вашия автомобил. Една наистина добра подръжка може да предотврати доста неприятности. Ние можем да ви дадем най-добрата услуга и съвет за да избегнете тези главоболия.

Maxolen Rupes Smart Koltec